Eufemias Plass Syd - Nye boliger i Bjørvika

Bo der by møter fjord

Gå til boligvelger

Bo der by møter fjord

Gå til boligvelger

Bo der by møter fjord

Gå til boligvelger

Velkommen til Eufemias Plass Syd

Sentralt i Bjørvika, mellom Middelalderparken, Barcode, fjorden og Munchmuseet, ligger Eufemias Plass Syd. Her kan du velge blant 51 stk 2- til 4/5-roms leiligheter, fra 43 til 141 kvm, alle med utsikt mot kanalen Bispekilen. Beboerne får også eksklusiv tilgang til en felles takterrasse i 10. etasje.

Et rikt byliv ved sjøen

Eufemias Plass blir en livlig møteplass, med kontorbygget Eufemia på den ene siden og boliger på de andre. 

«Kontorbygget Eufemia vil huse kunnskapsbedrifter som PwC og Microsoft, og plassen vil yre av liv med mennesker som skal til og fra jobb,» forteller Jørgen Blix, Boligdirektør i Oslo S Utvikling.

Moderne arkitektur, et spennende kulturtilbud og gode serveringssteder vil bidra til et hyggelig og variert nabolag. I tillegg til tilbudene i umiddelbar nærhet, åpner Eufemias Plass seg mot byen gjennom en høy portal mot vest. I siktlinjen kan du se gjennom Bjørvika-bebyggelsen, forbi Operaen og opp gjennom kvadraturen, mot resten av byens shopping- og opplevelsestilbud. 

sitting-on-the-bench
nice-view

Boligvelger - finn ditt nye hjem

Her kan du se hver enkelte leilighet inkludert planløsning, og finne din drømmeleilighet

Finn din bolig

Visningssenterets åpningstider

I visningssenteret i Dronning Eufemias gate 36 i Barcode, får du se den flotte modellen over hele Bjørvika og av selve bygget. Våre dyktige meglere har svar på alle dine spørsmål.
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Søndag

Se film med arkitektene:

Bjørvika - ditt nye nabolag

Før var Bjørvika trafikkmaskin, parkeringsplass og containere. Et sted ingen stoppet. Nå er Bjørvika Operaen, Barcode, Havnepromenaden, Middelalderparken, Sørenga sjøbad og over 5000 boliger. Spennende butikker, et variert kunst- og kulturtilbud, førsteklasses restauranter, kafeer og barer, og mange av Norges fremste bedrifter. Et sted stadig flere oppdager og blir glad i, og som er på vei til å bli Oslos nye sentrum!

Når Bjørvika står ferdig vil beboerne få et rikt byliv som har alt av opplevelser, tjenestetilbud og fasiliteter man kan ønske seg. 

aswanlakefotoerikberg01

Oslos nye kunst- og kulturstrøk

Med landemerket Operaen, kunstfotografi-galleriet Shoot Gallery, Kunsthall Oslo og prosjektgalleriet Munchmuseet i bevegelse, vokser Bjørvika allerede i dag frem som Oslos nye kunstbydel.

Les om nye Deichmanske Hovedbibliotek, det nye Munchmuseet, Operaen og galleriene i Barcode på www.boibjørvika.no

 

Kunstbenk Eufemias plass (1)

Kunstbenker på Eufemias Plass

«Det betyr ikke så mye hva folk ser når de ser på mine verk, men hva de føler,» sier Jeppe Hein. Den danske kunstneren er mannen bak de røde kunstbenkene som vil prege Eufemias Plass.

 

Utbygger Oslo S Utvikling ønsket å finne kunstverk som skal gjøre Eufemias Plass til et enda mer spennende sted. «Vi er stolte over å ha fått Jeppe Heins kunstbenker til Eufemias Plass. Dette er kunst i verdensklasse, og vi er overbevist om at de blir et spennende blikkfang og møtepunkt som vil skape mye glede,» sier marked- og merkevaredirektør Vibeke Ahlsand.

Jeppe Hein er kjent for kunst som inviterer til aktivitet og engasjement, og vil gjennom sine knallrøde benker invitere til at mennesker skal ta på, sitte på og bruke kunsten.  

«Jeg ser mine verker som verktøy for kommunikasjon, dialog og empati,» sier Hein. På Eufemias Plass vil flere av hans røde benker bidra til nettopp det. Benkene blir morsomme møteplasser mellom byggene.

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.

Du har vist interesse for leilighetene:
-

Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse

Du vil motta en brekreftelse på e-post.
Vi vil holde deg informert om Eufemias Plass og hva som skjer i nabolaget rundt.